lauantai 27. huhtikuuta 2013

I say Justin u say Bieber

Eli jos nyt kenellekkään enää voi tulla yllätyksenä niin eilen oli tosiaan JB:n keikka. Se oli kyl tosi hyvä ja näkemisen arvonen!
Mun päivä alko sillä et mentiin jonottaa Hartwall Areenalle aamu 8.30 Tillyn, Himmin, Ellan ja Gannan kanssa. Se alku oli tosi sekavaa kosk sinne ei saanu mennä ennen 9, eli me seisottii jonku viivan takana puol tuntii. Sit väki aina vaa ryntäili edestakas ja piti kokoajan palata takas sinne viivalle -.-
Kun me vihdoin päästiin sinne jonottamaan niin ne järjestyksenvalvojat asetteli meitä jonoihin ja voin sanoo et se oli kamalaa ku ei ollu aitoja.
Päivä oli tosi kylmä ja onneks me oltii varattu edes vähän lämpimiä vaatteita toisin kuin jotkut tuli vaa nahkatakeil ja huppareil.
Joku neropatti sai jossain 4 aikaan idean et lähtee ryntäämään porteille, joten sit yhtäkkii kaikki juoksi, joten me seisottiin sitten viimeset kakstuntia siinä tiukassa kasassa, kaiken roskan päällä sateessa seisoskellessa.
Päästiin viimein sitten sisälle ja permannolle. Aika meni siinä kohtaan tosi nopeesti, ja pian jo Robin lämppäs meitä. Se oli kyl yllättävän hyvä ja osas vetää yleisön hyvin messiin. Sit saatiin odottaa tosi kauan ennen ku JB pääs lavalle ja onneks siin välis turvamiehet tarjoili vettä ihmisille. Se tuli tarpeeseen!
Kun screeneille pamahti kello, väki alkoi mylvimään. 10 minuuttia Justiniin!
Keikka alko All around the worldil ja loppui Babyyn. Tykkäsin kyl tosi paljon!

xx Vera






























5 kommenttia:

  1. Siis ootsä belieber vai oliksä tuol vaan sun ystävien seurana?

    VastaaPoista
  2. Sorppa en oo pystyny vastaa ku blogger ei oo suostunu.. Mut siis olin siellä belieberinä:)

    VastaaPoista
  3. Niin mutta oletsä belieber? Ja onko sulla instagramia?

    VastaaPoista